СЛАЊЕ ПОШТОМ ОВЕРЕНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ

Да би се поступак овере наших превода ваше документације обавио, неопходно је да нам доставите оригинал документа ради повезивања јемствеником са преводом. Само тако повезан превод, може бити прихваћен од стране институција или лица која захтeвају оверене преводе. Поступак преузимања докумената и испоруке завршених и оверених превода обавља се лично на адреси која је наведена у рубрици Контакт, од 9 до 17 часова, осим уколико се другачије не договорите са нашим менаџерима телефоном.

Уколико из било ког разлога или из разлога постојеће пандемије вирусом Ковид 19, нисте у могућности да дођете унутар наведеног времена или нисте уопште у могућности да дођете, ваша документа можете да доставите ради повезивања и поштом или куриром.

Цена поштанских трошкова је 150,00 динара, за пошиљке тежине до 1 кг.

Више о ценама пошиљака у земљи и иностранству можете наћи на сајту Поште Србије.

Уколико ваш превод има више од 10 (десет) преводилачких страна, слање оверене документације на вашу адресу у било ком делу Србије је бесплатно.

Слање преведене документације се врши искључиво е-маилом, осим уколико клијент изричито не захтева лично преузимање или слање поштом.

+38163309050